Skattejægere fra tv vil fortælle folk, hvad deres gamle ting er værd

SVENSTRUP: Danmissions store genbrugsbutik i Svenstrup tilbyder torsdag 14. februar kunderne en vurdering af, om de har ”genbrugsguld” liggende.

Man opfordrer folk til at komme forbi med de spændende genbrugsting, man har liggende. I butikken vil man kunne møde Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen, der er kendt fra tv-programmet ”Skattejægerne” på DR, der vil vurdere, om det er ”guld” eller bare gamle ting, man har liggende.

Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen er to levende genbrugsleksikon, der ikke kun ved hvad tingene er værd i kroner, men de har også en fantastisk viden om tingene og dens historie og nogle gange er historien bag, lige så spændende som i kroner.

Aftenen begynder kl. 18 og slutter kl. 21. Der vil være en pølsevogn foran butikken, hvor sult og tørst kan stilles. Og som om det ikke er nok, så vil der hele aftenen være mulighed for at opleve den nordjyske dansktopsanger Maibrit Post der løbende vil holde stemningen oppe, med frisk sang og musik.

Og ikke overraskende, giver butikken hele aftenen rabat på alle varer i butikken.

Brug for frivillige

Danmission Genbrug i Svenstrup er en af Nordjyllands største genbrugsbutikker og oplever en stor stigning i antallet af varer, der indleveres til butikken. Derfor søger butikken også nye frivillige til alt fra betjening af kunder, klargøring af varer, dekoration og meget mere, oplyser Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent Danmission Genbrug.

- Overskuddet fra Danmissions genbrugsbutikker går til fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark – og det har stor betydning for de frivillige, at de er med til at gøre en mærkbar forskel For hvert glas, der er pudset og sat i udstilling i en af vores genbrugsbutikker, kan Danmission uddanne flere kvinder og børn til et bedre liv. For hver bog, der bliver lagt i en indkøbskurv kan Danmission levere

mere ris og flere tæpper til mennesker på flugt. For hver kjole, der er vasket og hængt på bøjle kan Danmission skabe mere dialog, mere fred og mere forsoning, siger Tom Sand Egeskov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...