Sportslig blev 2018 et godt år for herre-seniorerne, der endte på en flot tredjeplads efter oprykningen til 2. division

GISTRUP: På afdelingsmødet i LKB-Gistrups afdeling i volleyball forleden beklagede formanden Anders Vestergaard indledningsvis et svagt faldende medlemstal hos specielt den mindste aldersgruppe. Også antallet af betalende motionister er gået tilbage. Men der er flere spillere til førsteholdet i 2. division hos herrer og det såkaldte ”Universitetshold”, der tæller ansatte på universitetet, og som træner sammen med motionisterne, kører godt.

Med et faldende medlemstal i ungdomsafdelingen handler det om til den kommende sæson efter sommerferien at få fat i nogle af de helt unge. Det er heldigvis lykkedes at få to trænere igen i ungdomsafdelingen for da det så meget svært ud, trådte Morten Kaalund hjælpende til. De unge spillere plejer at være på en vigtig social tur til Odense i foråret for at spille beachvolley indendørs, men det lykkedes desværre ikke at få det populære arrangement op at stå i 2018, så derfor er det endnu vigtigere, at det sker her i 2019, understregede formanden.

Sportslig blev 2018 et godt år for herre-seniorerne, der endte på en flot tredjeplads efter oprykningen til 2. division, og de unge spillere tog det ene sæt medaljer efter det andet ved stævner i Nordjylland. Endelig gik det også lidt bedre med økonomien, for ud over hallejen, der ikke er beregnet endnu, er underskuddet i øjeblikket på 1770 kroner.

Under de vigtige valg til afdelingsbestyrelsen blev formanden Anders Vestergaard genvalgt og det samme gjorde Jacob Thrane og Louise Landbo samt Jens Lind som bestyrelsesmedlemmer, mens der var nyvalg til den nye ungdomstræner Morten Kaalund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...