Sognegården dannede ramme om Godthåb Menighedsråds årlige julemarked

GODTHÅB: I Godthåb Sognegård var der lørdag den 24. november - som mange andre steder – juleaktivitet. Det er Godthåb Menighedsråd, der står for det årlige julemarked, hvor lokale producenter sælger deres produkter.

I telte, som var rejst ved siden af salen, uddelte Tine Lykke fra det økologiske landbrug Spirelyst smagsprøver på lammekød og spegepølser. Ved siden af havde Veggerby Frugtplantage deres bod med frisk frugt og æblemost, og herudover var der en bod med et kæmpeudvalg af kranse og gravpynt.

Inde i salen emmede det af jul. På de mange stande fandtes masser af praktiske og spændende julevarer og pynteting. Også her var der smagsprøver. Kirsten Nielsen fra Skovhuset serverede syltetøj og drikke af havens produkter. Mollwitz Mjød præsenterede årets julekalender og gav smagsprøver.

Midt i lokalet var der lavet en friplads, hvor børnene og deres ledsagere kunne tegne, klippe og klistre. I forgangen havde FDF spejderne deres bod, hvorfra de solgte æbleskiver og gløgg, som kunne nydes i den lille café. Udenfor solgtes juletræer.

- Vi har det hele her på julemarkedet, konstaterede menighedsrådsmedlem Susanne Andersen, som også var tilfreds med tilstrømningen af gæster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...