Aalborg Danse- og Spillemandslaug indtager Trekanten

AALBORG ØST: Aalborg Danse- og Spillemandslaug holder traditionen tro nytårsbal i kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst den tredje lørdag i januar. I år er det 19. januar kl. 19.

I år har man bedt Troels Pedersen om at spille til nytårsballet sammen med en gruppe spillevenner. Det sagde han ja til.

Men hvad skal man kalde en flok venner, der har spillet sammen på kryds og tværs i gennem næsten 20 år? Et orkester, et slæng eller en gruppe?

I Aalborg Danske og Spillemandslaug har man ikke ikke et godt svar, så man kalder det bare Troels Pedersen og hans spillevenner.

Men det er rutinerede folk: De har spillet til dans, sang, fest og fornøjelse i rigtigt mange sammenhænge: På spillemandsstævner, festivaler, kurser, værtshuse, museer, børnehaver, høstfester, markeder, fødselsdage, begravelser, jam, kirkekoncerter, ø-lejre og meget andet, Nu spiller de altså til nytårsbal i Aalborg Øst.

Det, de spiller, er folkemusik fra Jylland og øerne - alt sammen på øret og med hjertet.

Nytårsballet er åbent for alle interesserede.

Foruden at arrangere baller har Aalborg Danse- og Spillemandslaug også faste danse- og spilleaftener på Trekanten, hvor der altid er åbent for nye dansere og spillemænd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...