Et halvt hundrede børn og voksne snusede til spejderlivet på Galgebakken

GERDING/BLENSTRUP: KFUM-spejderne i Gerding-Blenstrup inviterede for nylig for anden gang børn og voksne til en dag i det fri med forskellige aktiviteter og madlavning. Deltagerne mødte fra klokken 10 på Galgebakken, hvor Spejderhuset ligger. Der var gang i bålene, og gruppens nye Mastesejl var sat op med borde og bænke.

Aktiviteterne bestod af en række stationer, hvor man kunne lave samarbejdsøvelser, samle puslespil på tid, løse koder og fyre en raket af - alt i mens børn og voksne hyggede sig. Over middag var der mulighed for at tilberede sin egen mad over bålet, for eksempel pizzaboller og frikadeller.

Nogle af spejderne arbejdede med pionering, hvor man bygger for eksempel et tårn af rafter og reb, og i løbet af dagen blev en pyramide af rafter rejst på pladsen.

Efter frokost blev nogle af aktiviteterne udforsket igen - i sær raketafskydningen var populær blandt både børn og voksne. I alt tiltrak arrangementet 50-60 børn og voksne, som alle havde en hyggelig dag i det fri.

Gerding-Blenstrup gruppen har oplevet en stor tilgang af børn de senere år og har behov for flere ledere, så interesserde er velkomne til at møde op til et spejdermøde eller kontakte Berit Kock Christmann.

De tre grene, Bævere (0-1 klasse), Ulve (2-3 klasse) og spejdere (3 kl og op) mødes hver onsdag kl. 17.30 fra medio august til lige før Sankthans. Man kan læse mere om gruppen på www.gerding-blenstrup-spejderne.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...