Ungdomsspiller og seniorspillere havde standerhejsning og sæsonens første lette træning

SVENSTRUP: På andendagen i februar afholdt SGIFs fodboldudvalg de første to af ikke mindre end fire standerhejsninger. De mange fodboldbaner var dækket af et smukt lag sne og temperaturen svingede omkring 0 grader, men på klubbens kunstgræsanlæg var 3 baner skrabet fri for sne og fremstod indbydende i deres flotte irgrønne farve.

De unge

Ved den første standerhejsning var det pigeformand Troels Grøn der bød velkommen til omkring 50 spillere fra rækkerne U13-U16 drenge og piger; - U12 drenge var udenbys til kamp. I sin velkomst udtrykte han ønsket om en god sæson både kammeratligt og sportsligt.

Troels Grøn opfordrede de unge mennesker til allerede nu at tilmelde sig kommende arrangementer bl.a. sommerturneringen Sejs Cup sidst i juni og DBU’s fodboldskole i uge 32. Formanden nævnte også, at spillerne som 13-årige kan blive assistenttrænere og som trænere som 18-årige, hvortil klubben støtter med rådgivning og uddannelse.

Herefter gik spillere og trænere i samlet flok over til kunstgræsbanerne for at indlede årets træning og det så ikke ud til at kondien var gået tabt i vinterpausen. Efter en lille times træning var der appetit til en gang hotdog og sodavand i kantinen.

De voksne

Efter samme model bød kampfordeler Axel Petersen kl. 13.30 velkommen til herrerne fra U19, senior og oldboys; U18 piger og kvinder holdt en pause. Axel Petersen omtalte kort sidste sæson som generelt tilfredsstillende, med oprykninger, fastholdelse, nedrykninger og et enkelt flop. - Det året 2018 vil blive husket for er ibrugtagningen af kunstgræsanlægget.

Den ”gamle” formand omtalte også fodboldudvalgets intentioner om, at fastholde en god og positiv udvikling både sportsligt, socialt og økonomisk, men ikke mindst fastholdelsen af medlemstallet på ca. 500 spillere fordelt på 40 hold prioriteres højt. Spillerne er grundstenen for klubben, det skal give mening og være sjovt at være en del af SGIF-teamet – både som spiller, træner, leder og forældre.

Efter en frisk tur på kunstgræsbanen blev der serveret varm suppe i kantinen.

Næste standerhejsning afholdes 3. marts kl. 10.30 for U8-U12 piger og U8-U11 drenge. Sidste standerhejsning bliver 30. marts også kl. 10.30 for U5/6 og U7 piger og drenge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...