35 frivillige stemmer dørklokker for klubben, der bruger overskuddet fra salget til idrætsarbejdet

SVENSTRUP/GODTHÅB: Årets udgave af den traditionsrige julekalender, som Svenstrup-Godthåb Idrætsforenings fodboldafdeling har solgt gennem 40 år, er nu på gaden.

Idrætsforeningens tovholder på opgaven, Axel Petersen, oplyser, at SGIF siden 1980 har ført statistik over salget. I 1980 blev der solgt 1500 kalendere og prisen var 10 kroner. I 2002 blev prisen ændret til 15 kroner for så at stige til 20 kroner fra julen 2006.

I hele perioden med prisen på 20 kroner har der været daglige gevinster på 2 x 200 kroner, som lokale forretningsdrivende og erhvervslivet velvilligt har bidraget med. Sidste år var oplaget på 2600 kalendere og alt blev udsolgt. Siden 1980 har det samlede salg af julekalendere genereret et overskud på over 850.000 kroner til det frivillige idrætsarbejde i SGIF Fodbold.

Med velvillig støtte fra annoncørerne er de daglige gevinster øget med 50 procent, så der nu er tre gavekort a 200 kroner dagligt, og da kalenderprisen ikke har været ændret gennem 12 år justeres prisen op til 25 kroner og oplaget er 2700 kalendere.

Salget sker som sædvane ved dørsalg i hele lokalområdet Svenstrup-Godthåb-Ellidshøj og foretages af 35 frivillige, som hver har en salgsrute. Desuden finder kalenderen også vej til kolleger på diverse arbejdspladser.

Fodboldafdelingen håber på den sædvanlige velvillige modtagelse af kalenderen, når sælgerne ringer på døren, siger Axel Petersen, der samtidig retter en tak på forhånd til køberne, sælgerne og annoncørerne, som med støtte gør det muligt at lave et overskud til idrætsarbejdet. Samtidig er kalenderen jo en rigtig julekalender med julemotiv - jo, julen nærmer sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...