Sogneaften i Svenstrup Sognegård har foredrag med uortodoks socialarbejder

SVENSTRUP: Ole Sørensen, socialarbejderen fra Langeland, der i nogle DR-programmer blev kendt som ”Rebellen fra Langeland” med sit lange viltre hår, tykke fuldskæg og uortodokse arbejdsmetoder, kommer til Svenstrup. Han skal holde foredrag ved en sogneaftenen 20. februar i Svenstrup sognegård.

Ole Sørensen siger selv om sit foredrag:

- Foredraget vil handle om historien kort om ”Hjørnet” og de ting, der var fokus på i starten, om brugerindflydelse, det at se hinanden som mennesker (flere historier i foredraget). Historier med flødeskum, nogle spark i røven på akademikere og djøffere. Anekdoter, hvem samarbejder vi med for at få alle vinkler med ind over. Dronningen på besøg. Værdier, livssyn og menneskesyn. Tænder på finansloven, skæve vinkler på vores bureaukratiske system. Total opbakning fra det kommunale politiske system. Aktiviteter, relationer, masser af humor og plads til spørgsmål og diskussioner, fyord som ”evidens” målgrupper og meget meget mere.

Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.30, og foredraget med Ole Sørensen begynder kl. 19.30. Det koster 50, - kr. at spise med. Tilmelding til spisningen sker til kirkekontoret senest mandag 18. februar kl. 12.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...