Ansøgningsfristen i Sønderup-Suldrup Pastorat er 29. oktober

SULDRUP: Den ledige stilling som sognepræst i Sønderup-Suldrup er nu blevet slået op med en ansøgningsfrist 29. oktober.

- Stillingen blev opslået tirsdag 9. oktober både i Den Danske Præsteforenings blad og på vores egen hjemmeside samt på face book. Indtil videre er der meget naturligt ikke kommet nogen ansøgninger, men jeg kan se at der har været en stor trafik på face book omkring stillingen, forklarer Morten Jødahl som formand for Sønderup- Suldrup sognes menighedsråd.

Efter planen vil de indkomne ansøgninger blive behandlet i november, og Morten Jødahl forventer at en ny sognepræst i Sønderup-Suldrup kan tiltræde i løbet af januar måned.

Den nye præst afløser Helge Maagaard, der har været konstitueret i præstestillingen i Sønderup og Suldrup i Bodil Nøragers fravær.

Hun tiltrådte selv som sognepræst i Sønderup-Suldrup i december 2014, men har det seneste års tid vikarieret i Fonnesbæk ved Herning, hvor hun fra 1. august i år har fået en fast stilling.

I Haverslev-Aarestrup Pastorat bliver den ledige stilling som sognepræst efter planen slået op i Den Danske Præsteforenings blad her i sidste del af oktober. Med til embedet hører, at 25 procent af arbejdstiden skal bruges i Øster Hornum og Veggerby Kirker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...