Fritidscenter Smedegården har fået penge til en lille fodboldbane, hvor unge kan træne deres tekniske færdigheder

AALBORG ØST: Der var stor glæde at spore, da de tre repræsentanter fra Spar Nord før påske var forbi Fritidscenter Smedegården for at overrække en donation fra Spar Nord Fonden på 13.000 kroner til glæde for fritidscentrets børn og unge.

Fritidscenter Smedegården har længe ønsket at kunne tilbyde faciliteter til at træne de unges tekniske færdigheder i fodbold på, da de oplever, at de mange fodboldinteresserede både udvikler sig og skaber et helt særligt sammenhold gennem sporten og de aktiviteter, de kan tilbyde de unge efter skoletid.

Derfor gik donationen fra Spar Nord Fonden til en Pannabane, som er en lille fodboldbane, hvor netop de tekniske færdigheder kan øves og trænes. Det var Peer Kristensen, afdelingsdirektør i Spar Nord Vejgaard og bankrådsmedlemmerne Stephan Muurholm og Per Bang, der kunne overbringe den glædelige nyhed ved overrækkelsen.

- Vi er glade for, at vi med denne donation kan støtte projektet med Pannabanen, som kommer både medlemmerne i Fritidscenter Smedegården og andre foreninger i Aalborg Øst til gode og ligeså er med til at styrke børn og unges motion, motorik og tekniske færdigheder med fodbolden, siger Peer Kristensen, afdelingsdirektør i Spar Nord Vejgaard.

I forbindelse med overrækkelsen af donationen og indvielsen af den nye Pannabane havde Fritidscenter Smedegården samlet både egne og FC Byggerens medlemmer til en lille turnering. Der var stor opbakning ved indvielsen fra både lokalområdet og medlemmerne, som sluttede eftermiddagen af med ”pannakager”.

Spar Nord Fonden støtter både store og mindre store projekter – hvor det er ens for alle, at det virkelig betyder noget – både for de, der yder den uegennyttige indsats og for de, der nyder resultatet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...