Præmier til dem, der kan spise flest æbleskiver, hos Bilka i Skalborg

SKALBORG: Over hele landet kan madelskere godt begynde at gøre plads i maven til den danske klassiker, æbleskiven. Det er nemlig omdrejningspunktet for en stor mesterskabskonkurrence i 19 Bilka-butikker lørdag 15. december kl. 15.

Konkurrencen er enkel: spis så mange æbleskiver, du kan, på bare 10 minutter.

- Vi ser frem til et fantastisk event, hvor vi selvfølgelig har sørget for, at der er æbleskiver i lange baner, så deltagerne bare kan spise løs, siger projektleder Mette Frost.

Der er præmier til både første-, anden- og tredjepladsen i hver by. Derudover er der en hovedpræmie på 1.000 kroner - et gavekort til Bilka, som gives til den deltager, der på tværs af alle 19 Bilka’er kan spise flest æbleskiver.

Alle kan tilmelde sig mesterskabet, men der er begrænsede pladser. I hver by udvælges der således 10 deltagere til at dyste om at være den bedste æbleskive-spiser. Tilmeldingen sker på den lokale Bilkas Facebookside, hvor mesterskabsbejlerne i en kommentar skal skrive, hvorfor det lige netop er dem, der skal deltage.

Tilmelding kan ske til og med 10. december. De udvalgte deltagere bliver kontaktet direkte efter tilmeldingsfristens udløb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...