18 ud af 26 kammerater, der blev konfirmeret i Godthåb i 1959, satte hinanden stævne

GODTHÅB: Det lykkedes Alis Nielsen og Erling Buus på kun tre uger at samle 18 af de 26 konfirmander, der blev konfirmeret i Godthåb Kirke 15. marts 1959. Syv af deres kammerater er desværre bortgået og én havde guldbryllup.

De 18 konfirmander med ægtefæller var fredag 29. marts samlet om en dejlig frokostbuffet på restaurant Papegøjehaven i Aalborg. Efterfølgende blev der serveret kage og kaffe i et kælderlokale under mere private former.

For 10 år siden var 22 af konfirmanderne samlet til ”guldkonfirmation” i Godthåb Kirke med efterfølgende sammenkomst i Ridemandsmølle.

Alis Nielsen og Erling Buus fortæller at syv af de 26 konfirmander kom fra Guldbæk. Langt de fleste har bevaret deres bopæl i det nordjyske: to er bosat på Sjælland, to i Viborg og en i Silkeborg.

På to af billederne kan man se konfirmanderne ved konfirmationen i 1959 og ved gensynet 29. marts i år. På begge billeder har konfirmanderne samme opstilling. Pigerne fra venstre er Ketty Lunde, Alis Nielsen, Karen Madsen, Bente Pedersen, Birthe Thrysøe, Bodil Mouritsen, Sonja Mølgaard, Anne Grethe Madsen og Vitta Trend

Drengene fra venstre er Leif Esmarck, Hans Jensen, Knud Larsen, Jens Pagh Andreasen, Niels Jørgen Sølvkjær, Erling Buus, Niels Mathiasen, Jørgen Karlo Christensen og Ejnar Kristensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...