Overskuddet anvendes til at skabe en indholdsrig hverdag på plejehjemmet

SVENSTRUP: Endnu engang inviterede beboere og personale til julemarked i plejehjemmet Lykkevangs lokaler, som denne lørdag var julepyntet klar til juleaften - om nøjagtig én måned. Allerede udenfor blev de mange gæster budt velkommen med flaget i top, juleudsmykning og i pølsevognen serverede Kurt og hans medhjælper hotdog - med det hele.

Der var samlet gaver ind til et stort amerikansk lotteri med 1500 lodder, der hurtigt var solgt. På loppemarkedet var der mulighed for at finde den ting man så længe har ledt efter. I gangen ved spisestuen var et stort udbud af alt godt til jule, - både praktiske ting og ting til at pynte op med, der var også et rigt udvalg af lækkerier. I spisestuen kunne der købes kaffe, kage, gløgg og æbleskiver.

Plejehjemmets leder, Petra Katarina Lönnborn Østergaard, fortæller, at julemarkedet forberedes af beboerne og personalet i fællesskab og overskuddet anvendes til at skabe en indholdsrig hverdag på plejehjemmet. Hun udtrykker stor tilfredshed med dagens forløb.

På markedet er der også repræsentanter for støtteforeningen ”Lykkevangs venner”, som er med til at gøre en forskel for beboerne, med deres afvekslende aktiviteter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...