Interesserede kræmmere opfordres til at melde sig

SVENSTRUP: En lørdag i august 2018 blev der afholdt kræmmermarked på torvet ved Bævervej. Markedet forløb så godt, at det har givet initiativtageren Anette Christensen mod på at indbyde til en gentagelse. Anette Christensen er indehaver af Anettes Garn og næstformand i SGIF.

Jule-kræmmermarkedet afholdes søndag 18. november i Højvangshallens gamle kantine fra klokken 9 til 16. Der er gratis adgang og parkeringsmulighederne er gode.

- Programmet er endnu ikke helt klart men vi regner med at kunne servere kaffe, gløgg og æbleskiver, siger Anette Christensen.

Foreløbig handler det mest om at få fat i nogle kræmmere - med eller uden julevarer. Allerede nu er der vist interesse for deltagelse med porcelæn, smykker, strik, kranse, garn, hundefoder og genbrug. Kræmmere, der gerne vil have en bod eller et bord inde i salen, skal henvende sig til Anette Christensen inden 13. november på ach@home4.gvdnet.dk. Kræmmere, der ønsker at handle udenfor hallen, behøver ikke tilmelding.

Inspireret af sommerens succes med et strikkehjørne på fortovet, vil idéen blive gentaget i et hjørne af hallen. Anette Christensen opfordrer strikkeinteresserede til at medtage deres strikketøj og deltage i det hyggelige fællesskab med god snak - akkompagneret af strikkepindenes klirren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...