Fredag 28. september lød startskuddet for 3 nye butikker i Shoppen - nu er der allerede endnu en offentliggørelse. Denne gang er der tale om Danmarks største Intersport Outlet butik på i alt 1300 m2

I fredags var der åbningsfest i Shoppen, hvor Børnenes Kartel, Schou Bertelsen Sko og LUXUX slog dørene op for deres nye butikker.

På to måneder har håndværkerne gjort alle tre butikker klar i Shoppen, og nu er næste projekt allerede igangsat. 1300 m2 butik skal gøres klar til, at Intersport rykker ind og skal åbne i Shoppen inden jul.

- Vi glæder os rigtig meget til, at Intersport åbner og så endda allerede inden jul. Vi har søgt efter at få et sportskoncept ind igen, og nu kan vi præsentere verdens største sportskæde Intersport i Shoppen og med deres outlet-koncept, siger centerchef Natascha Frost Kjelds.

- Vi har længe ønsket en placering i City Syd, og vi glæder os rigtig meget til at åbne i Shoppen allerede inden jul, lyder det fra Peter Lau Larsen, direktør for Intersport i Danmark.

Datoen for den store åbningsdag er endnu ikke offentliggjort, men der bliver uden tvivl gode muligheder for at gøre juleindkøbene i Intersport i Shoppen, for butikken når at åbne inden julehandlen for alvor går i gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...