Alle foreninger og borgere med tilknytning til Støvring var inviteret til at komme med nye idéer og initiativer

STØVRING: Den nyvalgte bestyrelse for Havnebyfesten i Støvring lagde torsdag 21. marts godt fra land med et åbent bestyrelsesmøde.

Et møde hvor alle foreninger og borgere med tilknytning til Støvring var inviteret med for at få nye ideer og initiativer. Over 10 personer havde taget imod tilbuddet uanset at et sådant møde altid bærer risikoen for at man skal involvere sig.

Der kom mange gode nye idéer på bordet, som sikkert vil skabe en masse gode aktiviteter til årets havnebyfest.

Bestyrelsesmødet blev indledt med et oplæg ved formanden for Skørping Byfest, Rasmus Falk.

Spørgelysten var stor, for man gør mange ting anderledes i Skørping blot få kilometer fra Støvring.

Der arbejdes nu videre med de nye idéer, som alle tager udgangspunkt i at de lokale foreninger bærer dem videre. Anders Norup var som formand for Havnebyfesten i Støvring positiv over det store fremmøde og viljen til at tage ansvar for nye aktiviteter til havnebyfesten.

- Det tegner godt at der var så mange her i aften, som gerne påtager sig opgaven at komme med nye aktiviteter til byfesten. Alle kan dog stadigvæk nå at komme med nye forslag. Bare tag fat i os for en snak eller skriv inde på vores lokale Facebookgruppe under Støvring Havnebyfest. Interesserede kan også allerede nu melde sig til barvagter med videre. Vi kan jo se at man har det sjovt på sådan en vagt, så det er bare med at få meldt sig allerede nu, påpeger formanden. Havnebyfesten i Støvring afvikles i år fra torsdag 29. august til lørdag 31. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...