Jo, det er sandt, og fra lørdag åbner Plantorama i City Syd sit julemarked på 1000 kvadratmeter

AALBORG: Det´sørme. Det ´sandt. Det´ oktober, vil nogen måske sige.

Men det ændrer ikke på, at fra lørdag og de næste 72 dage står den på jul og julerier, når Plantorama Aalborg åbner sit julemarked.

Centerchef Henrik Christiansen er allerede i noget, der minder om julestemning.

- Det bliver en eventyrlig jul i år, siger centerchefen, der i øvrigt ikke synes, det er for tidligt at komme i gang med at snuse lidt og få inspiration til dekorationerne 1. søndag i advent, siger han.

Og selvom julen på mange måder er en forudsigelig størrelse, så er man hos Plantorama ikke bange for at pille lidt ved de gængse juledogmer.

- Julen er altid lidt eventyrlig med hygge, lys og stemning. Men i år er det nye farver og julepynt, der siger eventyr. For eksempel nøddeknækkerfigurer i hvid med guld eller i farverige uniformer og i mange størrelser. Jeg tror, de bliver et kæmpe hit, spår centerchefen, der også venter sig en del af årets nye farver, som er lyserød, midnatsblå og en sart, lys grøn, som findes i kugler og pynt til juletræet.

Traditionen tro er der nissemænd, der serverer æbleskiver fra midt i november

- Det store snelandskab er noget, alle både børn og voksne skal hen og se. Blandt andet julebyen med over 100 små figurer og huse med lyd, lys og bevægelse såsom en karrusel med musik og en skilift, siger Henrik Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...