Gymnastikafdeling kåret som Årets Forening blandt fire nominerede kandidater i Danmark

ØSTER HORNUM: Til kæmpestor overraskelse for bestyrelsen i Øster Hornum IF - gymnastik vandt foreningen i weekenden titlen som Årets Forening 2018 blandt i alt fire nominerede.

Prisuddelingen foregik i forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde i Danmarks Gymnastik Forbund i Idrættens Hus i Brøndby, hvor bestyrelsen samt de fire trænere også var til stede og modtog hæderen på scenen.

- Ja at netop vi fik hædersprisen kom som en stor overraskelse og derfor helt bag på os. For vi var jo i konkurrence med andre meget større gymnastikforeninger og havde slet ikke forventet at vores lille her i Øster Hornum ville vinde, fordi vi ikke modsat de andre kan tilbyde så mange aktiviteter til vores medlemmer. Under alle omstændigheder er vi utrolig glade og stolte over den uventede hæder, erklærer Rikke Madsen som formand for gymnastikafdelingen.

Hun betegner det som en stor oplevelse, da hele bestyrelsen samt de fire trænere blev kaldt op på scenen foran de omkring 150 deltagere i det årlige repræsentantskabsmøde for at blive kåret som Årets Forening 2018.

- Det er jo også første gang i de 24 år prisen er blevet uddelt, at en gymnastikforening i Nordjylland vinder titlen, bemærker hun stolt.

Stort gavekort til tøjkøb

Med hædersprisen fulgte også et gavekort på 10.000 kroner fra et tøjfirma, der har specialiseret sig i salg af sports- og idrætstøj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...