Onlinevirksomhed Aarstiderne indbyder de faste kunder i Aalborgområdet til spisning i Godthaab Forsamlingshus

GODTHÅB: Den økologiske onlinevirksomhed Aarstiderne indbyder fredag 15. marts til fællesspisning i Godthaab Forsamlingshus.

Ifølge Søren Ejlersen, der er medstifter af Aarstiderne, er formålet danne rammen om en hyggelig aften i grøntsagernes tegn. Her vil holdet bag Aarstiderne over et godt, vegetarisk måltid fortælle om deres grønne mission og måde at arbejde med jordens bedste råvarer på

- Vi elsker at have gæster – men det er kun på vores gårde og i Nordhavn, at vi har mulighed for at møde folk. Derfor har vi sat foråret af til at komme endnu længere rundt i landet og få sagt pænt goddag til jer, der ikke har mødt os før,” fortæller Søren Ejlersen.

Aarstiderne leverer dagligt grøntsager til danskere i hele landet – men det er kun på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk, i Nordhavn ved København og på Barritskov mellem Vejle og Juelsminde, at man kan møde folkene bag de mange gode råvarer og måltidskasser. Det vil de gerne lave om på.

Derfor inviterer de nu til en lang række fællesspisninger rundt omkring i Jylland, hvor alle har mulighed for at deltage. Det bliver til i alt 33 arrangementer i løbet af marts og april i eksempelvis Esbjerg, Aalborg, Herning og Silkeborg – arrangementer, som til sammen skal give 3000 gæster mulighed for at møde Aarstiderne.

Kunder hos Aarstiderne kan komme gratis til middagen og bliver inviteret via mail – mens andre sultne sjæle kan få deres økologiske vegetarmiddag til 150 kr. pr. person. Man kan komme til middag med Aarstiderne i Godthaab Forsamlingshus fredag 15. marts kl. 17 og 19 og tirsdag 2. april kl. 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...