Der er fælles affaldsindsamlingsdag 31. marts

GODTHÅB: Godthåb Samråd går også i 2019 med i Dansk Naturfredningsforenings kampagne for affaldsindsamling, ”Ren by”. Byens borgere - store som små - opfordres til at møde op på gårdspladsen ved Ridemandsmølle søndag 31. marts klokken 10.30 for at give en times indsats for at gøre byen ren og endnu smukkere til foråret og de mange konfirmationer.

Formand Poul Tradsborg fortæller, at der sidste år blev indsamlet en stor trailerfuld almindeligt affald, heriblandt mange dåse og flasker. På det seneste har det forlydt, at der også efterlades ”høm-høm poser” i naturen, og disse ville det nok være en god ide også at få samlet ind. Byen vil blive opdelt i indsamlingsruter, der primært går ud i de grønne områder. Der ligger heldigvis ikke meget affald i selve byen, forlyder det.

Der udleveres sække til opsamling af skraldet, og det anbefales at medbringe handsker og eventuelt et redskab til arbejdet. Opskriften på et sådant redskab lyder: 1 meter rundstok, hvor der i enden sættes et 7” søm, som sættes fast med gaffatape. Eventuelt bare en tilspidset pind.

Der plejer at deltage 15-20 borgere, men samrådet håber at endnu flere vil møde op i 2019. Klokken 11.30 uddeles belønningen, som er en gang varm suppe og en sodavand til børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...