Afdelingen har nu 330 medlemmer

SØNDERUP/SULDRUP: 2018 har været et succesfuldt år for gymnastikafdelingen i IK Frem Sønderup/Suldrup med 330 kontingentbetalende medlemmer fordelt over mange forskellige tilbud.

Til sammenligning var der 156 medlemmer i 2016, så det er mere end en fordobling af medlemstallet på bare to år.

- Vi har fået samlet et virkeligt stærkt team af trænere og ledere i gymnastikafdelingen, så vi kan tilbyde flere nye aktiviteter, og vores trænere er meget motiverende, så vi tiltrækker mange flere aktive til hvert hold, fortæller formand Martin Kjærgaard Jensen om medlemstilgangen.

Blandt de nye tiltag kan nævnes familiefitnessholdet ”Outdoor Fitness” og ”JuniorFræs” for børn, der ikke er så meget til boldspil, men som i stedet gerne vil udfordres motorisk.

I løbet af de sidste sæsoner er der også blevet indkøbt flere nye gymnastikredskaber, så det er blevet muligt at tilbyde mere spændende og varieret springgymnastikundervisning.

Der er også afviklet forskellige aktiviteter i samarbejde med Suldrup Skole for at gøre mere opmærksom på springgymnastikken.

Det ser ud til at medlemsfremgangen fortsætter ind i 2019. 2. januar blev der åbnet op for tilmelding til et nyt yogahold og to nye cross dance hold med plads til 20 medlemmer pr hold. To en halv time efter holdtilmeldingen åbnede var det første hold fyldt, og efter fem timer var der tilmeldt 20 nye medlemmer til alle tre hold.

Der arbejdes også med flere nye tilbud til ungdommen i Suldrup, som gerne vil prøve kræfter med mere utraditionelle idrætsgrene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...