Godthaab Borgerforening indbyder til skipper labskovs og beretning om et aktivt lokalområde

GODTHÅB: Når Godthaab Borgerforening indkalder til generalforsamling onsdag 20. marts i forsamlingshuset, så er det ikke kun med en tør dagsorden i syne. Nej, for tradition med en dejlig omgang skipper labskovs holdes i hævd, og den er rigtig hjemmelavet med tilbehør og kaffe/kage.

Tilmed så er det en helt gratis omgang, som Borgerforening forærer til alle deltagerne, men der er krævet tilmelding senest 15. marts.

Som altid vil generalforsamlingen fra formanden få en gennemgang af året, der er gået. Og også 2018 har været særdeles aktivt år for alle de frivillige, der driver det attraktive forsamlingshus i Godthåb.

Forsamlingshuset har den største udlejningsfrekvens i Nordjylland, og det giver naturligvis arbejde i den gamle bygning. Heldigvis støttes forsamlingshuset i driften af en flok seniorer, kaldet Pionererne, der går til hånde med praktisk hjælp til vedligeholdelsen af forsamlingshuset, så alt er pænt og vedligeholdt. Samtidig gør bestyrelsen et stort arbejde for at søge midler til den fortsatte renovering af det gamle hus, og netop dette arbejde er altafgørende for den store udlejning af huset.

Det store stykke frivillige arbejde både i driften, men også med at skabe mange aktiviteter som f.eks. fastelavnsfest, ølsmagning, oktoberfest, juletræsfest, musikaftener og fællesspisninger kræver hænder og tid, som der heldigvis fortsat er gode godthåb’ere, der stiller til rådighed.

I år har kassereren valgt at forlade bestyrelsen på grund af uddannelse, men der er allerede fundet en kandidat til den vigtige post internt i bestyrelsen. Bestyrelsen skal alligevel finde et nyt medlem, så hvis man har lyst til sjovt og givende frivilligt arbejde i Godthåb, så er muligheden der nu ved at dukke op 20. marts i Godthåb Forsamlingshus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...