Venneforening inviterede til den årlige julemiddag på Demensplejehjemmet Skipper Clement

SVENSTRUP: Vi besøgte søndag 25. november Demensplejehjemmet Skipper Clement i Svenstrup, som har 48 beboere. Omkring halvdelen havde taget imod Venneforeningens invitation til den årlige julemiddag, hvortil også deres nærmeste familie er inviteret.

Forud havde omkring 10 af Venneforeningens medlemmer julepyntet plejehjemmets gange og fællesrum med juletræer og dekorationer. I den store spisestue var der dækket op til 68 personer heriblandt beboere, gæster, personale og dagens frivillige medhjælpere.

Julemiddagen var traditionel med sild og karrysalat, medister, flæsk, frikadeller, grønlangkål, stuvet hvidkål, og så blev der sluttet af med risalamande med kirsebærsauce. Den lækre middag var leveret af Slagteren fra Hasseris. Til maden kunne købes diverse drikkevarer, og det hele blev rundet af med kaffe og hjemmebagte småkager.

Der blev endvidere afholdt et amerikansk lotteri med mange flotte sponserede gaver. Julens sange blev akkompagneret af Sigrid Rasmussen og Eydi Guttason, som under middagen underholdt med den dejligste musik fra dengang de fleste var unge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...