Ulla Jørgensen er rykket ind i større lokaler

SVENSTRUP: Fodterapeut Ulla Jørgensen flytter vestpå fra Godthåbsvej 21c i Svenstrup til Godthåbsvej 57d, hvor der tidligere var frisørsalon. På den nye adresse har Ulla Jørgensen fået meget mere plads og lokalerne er nyistandsatte - og så er der parkeringsmulighed i gården.

Den primære årsag til flytningen er, at den nye placering er mere handicapvenlig, idet der er adgang for kørestole direkte fra gaden og ind til behandler-pladsen. Den 61-årige Ulla Jørgensen sysler med tanken om komme lidt ned i tid, for eksempel ved at ansætte en kollega, hvilket der også er plads til i de nye lokaler.

Ulla Jørgensen stammer fra Nørre Uttrup og har en uddannelse som sygehjælper. Ønsket om at blive fodterapeut blev til virkelighed ved gennemførelse af en fodterapeutuddannelse i Randers. I september 2006 åbnede klinikken på Godthåbsvej 21c. For at virke som statsautoriseret fodterapeut skal man have en autorisation fra Styrelsen for Patientsikkerhed - en sådan har Ulla Jørgensen naturligvis.

Kunder har Ulla Jørgensen mange af, og hun har i perioder været nødt til at lukke for tilgang af nye. Behandlingerne omhandler alt fra ligtorne, nedgroede negle og hård hud til knyster og nedsunket svang. Når dagens arbejde er slut tager hun hjem til familien i Offerlunden. Den består af en mand, fire piger og 2 børnebørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...