Der er byggestart omkring 1. maj på otte dobbelthuse og tre enkelthuse

SVENSTRUP: Boligselskabet Himmerland har nedrevet husene, som tidligere tilhørte Svenstrup Boligforening, og er langt fremme med opførelsen af 54 nye huse. I denne proces blev fem huse, der lå decentralt for det store byggeri, udbudt til salg.

Bautagruppen med flere har købt husene og udarbejdet et byggeprojekt, der indeholder fire dobbelthuse med adgang fra Bakkedraget og fire dobbelthuse med adgang fra Gammel Viborgvej. Yderligere bygges tre enkelthuse - disse også med adgang fra Gammel Viborgvej. I alt opføres 11 boliger på cirka 120 kvadratmeter.

Om boligerne fortæller Tanja Rold fra Estate Svenstrup, at de alle indeholder entré, bryggers, bad og toilet, tre værelser samt gennemgående køkken og stue. Udvendig er flisebelagt carport, redskabsrum og terrasse. Haverne har varierende størrelse. Tanja Rold betegner byggeriet som kvalitetsbyggeri.

Byggestart er sat til omkring 1. maj. Der er tale ejerboliger, så nærmere om købsbetingelser og indflytning kan fås ved Estate Rold & Koch i Svenstrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...