Aalborg Universitetshospital holder uddannelsesmesse i Medicinerhuset 15. januar

AALBORG: Fysioterapeut, sygeplejerske, portør, læge, lægesekretær, bioanalytiker, jordemoder og neuropsykolog. Det er bare nogle af de mange uddannelser, der bliver rig mulighed for at høre meget mere om og se i aktion, når Aalborg Universitetshospital inviterer til uddannelsesmessen Den Hvide Verden tirsdag 15. januar i Medicinerhuset på Aalborg Universitetshospital, Syd, på Hobrovej i Aalborg.

Messen er ikke ”bare” et sted, hvor man kan få brochurer og se på plancher. Nej, Den Hvide Verden, som består af 26 stande, er en aktiv uddannelsesmesse, hvor der er mulighed for ”at se med hænderne”.

- Der bliver mulighed for at prøve operationsudstyr, og man kan tage sit første røntgenbillede. Man kan prøve at træne med en fysioterapeut, og der bliver mulighed for at røre ved og undersøge en moderkage. Har man lyst til at prøve i skære i rigtigt væv, kan det også lade sig gøre. Og så er der mulighed for at prøve at tage en blodprøve og mange flere aktiviteter. Man kan også opleve Læger Uden Grænsers spændende arbejde i deres telt, siger en af arrangørerne, uddannelseskonsulent ved Aalborg Universitetshospital, Hanne Lisby.

Og der bliver masser af action, når en ung mand bringes akut ind på hospitalet efter en alvorlig trafikulykke.

- Det sker i vores Reality Hospital, hvor messedeltagerne kan se, hvordan de forskellige faggrupper arbejder effektivt sammen, når der kommer en kritisk tilskadekommen patient ind på hospitalet akut. Her bliver der mulighed for at følge dramaet på nærmeste hold, og det bliver helt sikkert ikke kedeligt, siger Hanne Lisby.

Den Hvide Verden foregår i Medicinerhusets forhal mellem klokken 15 og 17.30. Der er gratis entre, og tilmelding er ikke nødvendig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...