Køkkenet og toiletfaciliteterne er udvidet, og der er nu flere mødelokaler til foredrag og andre arrangementer

ELIDSHØJ: Der var flere grunde til, at der blev afholdt festgudstjeneste Ellidshøj Kirke søndag 2. december. Det var 1. søndag i advent. Det var første søndag i det nye kirkeår. Og det var dagen, hvor udvidelsen af sognegården kunne vises frem ved en reception. Sognepræst Johannes Tornøe forstod gudstjenesten i den fyldte kirke.

Karen Willum, kirkeværge og kasserer i menighedsrådet, bød velkommen i de nye lokaler, der nu har plads til 78 spisende gæster og 100 gæster til foredrag og andre arrangementer. Det nye mødelokale kan opdeles i to, så det passer til det aktuelle møde. Herudover er køkkenet udvidet, der er lavet teknik- og depotrum, toiletfaciliteterne er udvidet og endelig er der også blevet plads til endnu et pænt stort mødelokale.

Udvendig er de markante skorstene blevet overflødige og fjernet, idet der nu er indlagt fjernvarme, og taget er skiftet. Alt i alt en stor ombygning og tilbygning, som er forestået af arkitektfirmaet Knudsen og Østergaard A/S Aalborg og entreprenørfirmaet Kimbo fra Nibe, som har haft hovedentreprisen. Karen Willum takkede for et eksemplarisk godt samarbejde, hvor alt er gået efter planen. Der blev naturligvis også sendt en hilsen til provstiudvalget som økonomisk har gjort projektet muligt.

Kirkekoret fra Ellidshøj og Svenstrup sang i kirken til festgudstjenesten. Koret var også gået med over i sognegården, hvor de sang et par julesange under ledelse af organist og korleder Vibeke Haugen.

Herefter blev der budt på pindemadder, pålæg, lækkert brød og dertil hørende drikkevarer. Der blev sluttet af med lagkage påtrykt et motiv af sognets nye samlingssted – Ellidshøj Sognegård.

Menighedsrådet er åbent overfor nye anvendelsesmuligheder af sognegården og opfordrer sognets borgere og foreninger til at henvende sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...