24.000 kroner fra Cool East giver et økonomisk boost til foreningen bag den populære bydelsfest

AALBORG ØST: Engang havde enhver bydel deres egen fest, men i 2019 er det efterhånden de færreste, der har et tilbagevendende arrangement. I Aalborg Kommune er det således kun Hals og Aalborg Øst, der stadig holder byfest. Majfesten i 9220 kombinerer tivoli, koncerter og kræmmermarked, når tusinder af lokale borgere mødes fra 2. – 5. maj 2019. Netop begivenhedens betydning for lokalområdet er en af årsagerne til, at Cool East har valgt at donere 24.000 kroner fra deres Charity Bike Event.

- Majfesten er et perfekt eksempel på sammenholdet i 9220. Med få midler står de frivillige sammen om at give mange mennesker en stor oplevelse. Derfor har det været helt oplagt for os i Cool East at samle penge ind til et arrangement, der styrker sammenhængskraften i vores bydel, siger Cool East formand Ole Brøndum.

For Majfesten er det ikke en helt uvæsentlig økonomisk håndsrækning. Faktisk svarer donationen til godt og vel 50 procent af deres budget i 2018.

- Det er svært at få armene ned. Vi er virkelig glade og taknemmelige for, at vi med denne donation kan skabe endnu flere gode oplevelser i bydelen. Vi er drevet 100 procent af frivillige kræfter, og derfor betyder den lokale opbakning rigtig meget, siger foreningens formand Erik Bossen Simonsen.

Bag donationen står en lang række virksomheder i sponsorsamarbejdet Cool East, som er tilknyttet Aalborg Pirates. Samarbejdet er et samfundsansvarligt projekt, der har til formål at skabe aktiviteter og samhørighed i det østlige Aalborg. Pengene blev samlet ind til Charity Bike Event, hvor 13 virksomheder var oppe og cykle for den gode sag, som 103 virksomheder bakkede op om økonomisk. For Aalborg Pirates giver det rigtig god mening, at pengene falder til et initiativ drevet af frivillige:

- Vi kan relatere fuldt ud til behovet for frivillige. Uden deres arbejde var der ingen ishockey, ingen håndbold, ingen fodbold i Aalborg. De er med til få hjulene til at dreje rundt, og derfor er det også fantastisk at se den forskel vores donation kommer til at gøre for Majfesten, siger direktør Thomas Bjuring.

Donationen blev overrakt i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej. Fra Cool East var Ole Brøndum og Thomas Bjuring mødt op med en stor check, som blev modtaget af formand Erik Bossen Simonsen og kasserer Laila Rebstrup fra Majfesten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...