Penge fra Fonden for Sparekassen Himmerland til indkøb af et fodboldmål og en bålgrill

DALL: Ved den genskabte sø i Dall er i efteråret rejst en bålhytte og to shelters, der er betalt af midlerne fra Aalborg Kommunes pulje til forskønnelse af landsbyer. Der er endnu lidt tilbage af det bevilligede beløb, så til foråret lægges endnu flere flise, og en informationstavle opsættes.

Her op under jul fik Dall Borgerforening en donation fra Fonden for Sparekassen Himmerland (Jutlander Bank) til indkøb af et fodboldmål og en bålgrill. Det var en særdeles velkommen gave, siger kasserer Ole Nielsen.

1. søndag i advent mødtes borgerne i den nye bålhytte til hyggeligt samvær, hvorefter byens juletræ blev tændt. Juletræet har ved den nye sø fået en meget synlig placering. Træet, der er sponseret af Samråd Syd, tændes og slukkes sammen med gadelysene.

Borgerforeningen har åbnet hjemmesiden www.dalllandsby.dk. Her kan man blandt andet læse om Dalls historie, Dall Kirke, Dall skolevæsen, Østre gadekærs genskabelse, Dall Borgerforening og se billeder fra aktiviteter. Herudover findes fem beretninger fra egnen, hvilket er spændende læsning, fortæller Ole Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...