Malerier fra 10 forskellige børnehaver ophængt i SuperBrugsens midlertidige indgangsparti i Svenstrup

SVENSTRUP: Det var en tilfreds brugsuddeler, der søndag 7. april kunne byde velkommen til fernisering i SuperBrugsen i Svenstrup til en stor skare af helt unge forbrugere og deres forældre.

SuperBrugsen har påbegyndt den store ud- og ombygning, hvilket betyder ændrede adgangsforhold til butikken. Indgangen er i øjeblikket gennem tunnel opført af spånplader.

Den tunnel er for kedelig, tænkte entreprenør Henrik Staun og uddeler Henrik Gade Johansen. Erfaringer fra tidligere Lund & Staun byggerier og uddelerens observationer under en vinstudierejse til Sydafrika kom derfor i spil.

Der blev rettet henvendelse til områdets børnehaver og spurgt, om de kunne tænke sig at lave nogle malerier til at pynte op med i tunnelen. Ikke færre end 10 meldte positivt tilbage, og de fik leveret hvide plancher, hvorpå de kunne bruge deres kreativitet. Mange børnehaver leverede tre malerier.

De 10 børnehaver er Humlebien, Egemarksvej, Natur & Miljø, Svanereden, Henry, Himmelblå, Hellekisten, Bautastenen, Olympia og Solhuset.

Henrik Gade Johansen stod op på ”ølkassen” og bød velkommen og takkede de fremmødte repræsentanter for børnehaverne, som med forventning så frem til opsætning af deres kunstværker. Opsætningen var lagt i hænderne på Henrik Staun og hans boremaskine. I ventetiden blev der serveret brunsvigerkage, saftevand samt kaffe og solen skinnede!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...