Der skal findes en ny bestyrelse i foreningen Svenstrup Seniorer

SVENSTRUP: Foreninger og institutioner appellerer alle til den stadig stigende flok af efterlønnere og pensionister om at melde sig som frivillige hjælpere, bestyrelsesmedlemmer eller som deltagere i arrangementer.

Svenstrup Seniorer har eksisteret siden 1953 og har i dag 150 medlemmer. Trods dette indkalder bestyrelsen til ekstraordinær generalforsamling tirsdag 6. november klokken 14 i Højvanghallens gamle cafeteria, hvor valg af ny bestyrelse er dagsordenens hovedpunkt.

Foreningens formand gennem de sidste fire år, Poul Bøgehøj, fortæller, at den samlede bestyrelse har valgt at kaste håndklædet i ringen på grund af manglende tilslutning til foreningens arrangementer. Det er et stort arbejde at planlægge, forberede og gennemføre cirka 12 årlige arrangementer. Oftest møder kun bestyrelsen og ganske få medlemmer frem, siger formanden. Han understreger dog også, at der har været velbesøgte aktiviteter.

Foreningens program for det kommende år udarbejdes i september-oktober, men dette har bestyrelsen ikke haft overskud til, fordi tilslutningen ikke forventes at leve op til det store forarbejde. Poul Bøgehøj fortæller endvidere, at foreningen har en økonomi, der gør det muligt at drive foreningen videre.

Svenstrup Seniorer har mulighed for at blive videreført, hvilket dog kræver valg af en ny bestyrelse, som har lyst og kræfter til at føre den 65 år gamle forening videre for de mange medlemmer.

Vælges der ikke en nye bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling, vil der umiddelbart herefter (samme dag) blive indkaldt til den første af to nedlæggelses generalforsamlinger med opløsning af foreningen på dagsordenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...