Mere plads mellem hylderne og energivenlige montrer er blandt nyskabelserne

KONGERSLEV: Efter knap to måneders koncentreret arbejde både af en række lokale håndværkere og af butikkens personale er SuperBrugsen i Kongerslev klar til at fejre en vellykket renovering med en - som annonceret - stor genåbningsfest fra torsdag 7. marts.

Den omfattende renovering til flere millioner startede 3. januar, og første etape var en udskiftning af de gamle køle- og frostmontrer i butikken til nogle helt nye mere energi- og miljøvenlige typer. I det hele taget handlede renoveringen i høj grad om at minimere driftsudgifterne, og derfor er der også etableret et helt nyt teknikrum med blandt andet et varmegenvindingsanlæg og helt nye fjernvarmerør. Under første etape var der et meget begrænset udvalg af frost- og kølevarer, men det har til gengæld aldrig været større end nu for at matche tidens krav.

Efter at der var blevet lagt nye rør i gulvet og de nye montrér var på plads, startede anden etape med at få flyttet rundt på hylderne og varerne i butikken med det formål at få bedre plads mellem hylderne og få en mere overskuelig butik samt at udnytte arealerne bedre. Der har været åbent dagligt syv dage om ugen under hele ombygningen og renoveringen, og at det har været muligt skyldes nogle dygtige og samarbejdsivrige håndværkere samt nogle meget trofaste og flittige medarbejdere, fortæller uddeler Dorte Leegaard, som også roser kunderne for deres store tålmodighed undervejs.

Det store lokale supermarked i Kongerslev er et andelsselskab og dermed en selvejende brugsforening, hvor de lokale kunder ejer butikken. Derfor er pengene til renoveringen og beslutningen herom taget lokalt, og derfor har det også været muligt i så stort et omfang som overhovedet muligt at bruge en række af de lokale håndværkere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...