Sønderholm-Frejlev Seniorer bød på bøf stroganoff og lotteri med mange gevinster

FREJLEV: 68 medlemmer af Sønderholm-Frejlev Seniorer var forleden mødt op i Frejlev Kirkecenter til ”Spis Sammen”, og arrangementet levede endnu engang op til sloganet ”spis, drik og vær glad”. Som altid blev det hyggelige samvær indledt med, at formand Bodil Elkjær bød velkommen og fortalte lidt om menuen, inden der blev sunget en af de gode sange fra den lille grønne.

Bestyrelsen tog sig i fin stil af serveringen af Bøf Stroganoff med kartoffelmos samt fløderand med frugter, og køkkenarbejdet blev klaret med hjælp fra menighedsrådet.

Stemningen var i top, og der blev med passende mellemrum sunget fællessange.

Efter serveringen af kaffen og småkagerne var der briklotteri med 70 små, men gode, gevinster. Og som sædvanlig var der flere, der vandt mere end en gevinst, og andre, der slet ingen vandt.

Foreningens program for foråret 2019 blev også omdelt og i øvrigt positivt modtaget, så bestyrelsen ser frem til sæsonen.

Til slut tog formand Bodil Elkjær igen ordet og fortalte, at den næste aktivitet, som er i dag 5. december kl. 13.30, er årets sidste. Det er adventsgudstjenesten i Sønderholm Kirke ved Sussie Foged og den efterfølgende kaffe og samvær i sognegården. Alle er velkomne til at være med, og det er menighedsrådet, der er vært, så det er ganske gratis at deltage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...