Ny kirke- og kulturmedarbejder

0
Margrethe Joest Møller ny kirke- og kulturmedarbejder. Privatfoto
Hans Egedes kirke har ansat Margrethe Joest Møller som kirke- og kulturmedarbejder. Margrethe er allerede begyndt – dog kun på halv tid i oktober, men fra 1. november 2017 er det på fuld tid.

Den ny medarbejder præsenterer sig selv:

– Jeg hedder Margrethe Joest Møller og er ny kirke- og kulturmedarbejder i Hans Egedes Sogn. For et år siden flyttede min familie og jeg fra Kolding til Øster Uttrup. Min mand, Niels Jørgen og jeg har sammen Naja på 10 år og Andreas på 7 år.

– Jeg er opvokset på landet i det nordjyske tæt på Hjørring og blev uddannet musikpædagog på konservatoriet her i Aalborg for 17 år siden. I de sidste mange år har jeg arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder i forskellige byer og har mange gode minder fra babysalmesang, kor og minikonfirmander.

– I kirken ønsker jeg at bruge min sang og musik på en sådan måde så det understøtter budskabet. Der må gerne være plads til glæde, sorg, det højtidelige, festlige og fredfyldte så vi igennem alle facetter får smag for verdens bedste budskab.

Søndag 29. oktober efter gudstjenesten, bydes Margrethe Joest Møller og alle er hjertelig velkommen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close