Nordjysk madfestival indtager byen

0
Michael "Miv" Pedersen fra Restaurant Tabu, er en af dem, man kan møde til Madfestivalen. Privatfoto
Lørdag den 15. og søndag den 16. september vil Gammeltorv i Aalborg summe af liv, når Nordjyske fødevareproducenter og nogle af regionens bedste restauranter indtager pladsen med Østersbattle, kokkekonkurrence, fødevaremarked, pop-up restaurant, bar, dyrskue og food-trucks.

Der bliver virkelig noget at glæde sig til. I løbet af weekenden byder Nordjysk Madfestival på Østers Battle mellem flere af Nordjyllands bedste restauranter, markedsplads med madboder, foodtrucks, smagsprøver, bar, dyrskue samt konkurrence i Årets Grønt Ret hvor 10 af restauranterne deltager. Det er Nordjysk mad og turisme, som står bag. De kan beskrives som en paraplyorganisation for netværk, der har til formål at fremme kvalitet, oplevelser og bæredygtighed i mad og fødevareturisme i Nordjylland.

– Nordjylland har en unik madkultur med fantastiske råvarer og madoplevelser i topklasse. Det vil vi gerne fejre sammen med alle nordjyderne under Madfestivalen 2018. Jeg er rigtig stolt som formand over det engagement og fællesskab vores medlemmer har lagt i Madfestivalen. Vi håber, at alle der deltager får smagt på, hvad vi kan byde på, siger Lasse Frimand Jensen, formand for Nordjysk Mad og Turisme.

Et af de helt store tiltag, hvor publikum også kan få indflydelse, bliver Østers Battle.

Her får gæsterne mulighed for at smage 5 unikke retter med tilberedte østers, kreeret af 5 restauranter fra netværket Nordjyske Restauranter. Hver ret skal bedømmes, og her tæller gæsternes stemmer. Når man køber en billet, får man ved ankomst til madfestivalen udleveret et hæfte med opskrifterne på de tilberedte østers, samt en stemmeseddel, hvor man får mulighed for at stemme på din favorit østers ret!

Gæsterne har mulighed for at smage og bedømme alle 5 lækre tilberedte østersretter ved at købe en billet til 150 kr. pr person inkl. Vinmenu.

Under madfestivalen vil der være underholdning for børnene, og de har selvfølgelig også mulighed for at smage de tilberedte østers. Der er sørget for en østers-børnemenu bestående af 2 tilberedte østers retter inkl. drikkevarer til 50 kr. Per barn.

Børnemenuen laves af Horne Efterskoles Foodlab linje.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close