Husmandsretter på hotellet

0
Comwell vil servere husmandsretter, eksempelvis forloren hare. pr-foto
Køkkenchefen på Comwell Hvide Hus finder mormors kogebog frem

På Comwell Hvide Hus Aalborg er køkkenchef Kenneth Petersen dykket ned i mormors kogebog og fundet en stribe velkendte husmandsretter. De velsmagende klassikere kan nydes på Bar V til fornuftige penge og i atmosfærefyldte rammer seks dage om ugen.

Mormormad, egnsretter og husmandsretter har i disse år fået en renæssance. De er blevet fortællingen om det gode håndværk, den fornuftige økonomi og vores kulturarv. Fødevareministeriet udskrev for fire år siden en landsdækkende konkurrence, hvor kåring af Danmarks nationalret fandt sted. Her kunne danskerne stemme om hvilken ret, baseret på 24 udvalgte egnsretter, er den ret der bedst kendetegner os danskere. Opbakningen og opmærksomheden for afstemningen var enorm og som bekendt, blev det stegt flæsk med persillesovs, der løb med sejren.

Køkkenchefen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Kenneth Petersen, har sammen med sit team udvalgt en stribe velkendte husmandsretter, som de har givet et moderne tilsnit, og som serveres på hotellets Bar V. Husmandsretterne serveres søndag til fredag, og hver ugedag har sin klassiker på menukortet.

Hoteldirektør, Mette Bonderup, glæder sig til at imødekommende den store efterspørgsel på et velkendt og nærende måltid mad til hotellets gæster og lokale.

– Vi forsøger hele tiden at optimere vores gæsters oplevelse hos os. I den forbindelse har vi indført dagens husmandskost seks dage om ugen. Der er stor efterspørgsel fra vores mange stamgæster, at de kan få et måltid “almindeligt” mad – et solidt og velsmagende måltid, der kan sætte et godt punktum på en lang arbejdsdag. For mange er hverdage forbundet med mange gøremål. Derfor ønsker de et ærligt måltid mad – hvad enten de er gæster her på hotellet eller man bor i nærområdet, siger Mette Bonderup.

Kortet byder på vores nationalret, stegt flæsk med persillesovs, karbonader, brændende kærlighed, forloren hare, paprika gullasch og herregårdsbøf med bearnaise.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close